KépalbumokVideótárTérképekE-mail Kapcsolat, elérhetőségekArchívum Adminisztráció

A jászkiséri Egyetértés Nyugdíjas Klub szervezésében 2012. április 21-én került megrendezésre a „Tavaszváró Nyugdíjas Klubok találkozója” a jászkiséri Művelődés Házában négy nyugdíjas klub részvételével.

Bővebben...

 

Az Országgyűlés 2011. december 5-én fogadta el az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvényt (a Civil tv.). E törvény keretében a civil szervezetek (egyesületek, alapítványok és szövetségek) működésének és szakmai tevékenységének támogatására életre hívták a Nemzeti Együttműködési Alapot, mely egy központi költségvetési előirányzat. Ennek értelmében a 2012. évre megjelentek a civil szervezetek működési pályázati kiírásai.

Módosítás: (2012. április 17. kedd, 08:29)

Bővebben...

 

A Hajnaltűz Gyermek Néptáncegyüttes új tagokkal kiegészülve kunsági táncokat tanulnak ebben a tanévben. A Boróka Gyermek Néptáncegyüttes a szilágysági táncok lépéseit, táncrendjét sajátítja el. A gyerekek reményeink szerint a „Kisér Napok”-on mutatják be először a tanult táncanyagokból készült koreográfiákat.

Bővebben...

 

2012. március 10-én került megrendezésre egyesületünk évnyitó rendezvénye a Napközi otthon ebédlőjében. Az idei alkalommal Bácskossuthfalva testvértelepülés volt a vendégünk, abból az apropóból, hogy 225 évvel ezelőtt települtek ki Jászkisérről, Karcagról, Kunmadarasról őseink a Bácskába egy jobb élet reményében.

Bővebben...

 

2012. március 5-én összevontan tartotta az Egyetértés nyugdíjas klub farsangi- nőnapi- férfinapi rendezvényét, mivel a hideg, havas, csúszós téli napok miatt később tudtuk klubfoglalkozásainkat elkezdeni, valamint köszöntöttük a Veronika, Piroska, Zsuzsanna, Aranka nevű tagjainkat is. Klubtagjaink nagyon finom süteményekkel készültek erre a napra. Tagságunkból csak a betegek hiányoztak, akiknek ezúton is gyógyulást kívánunk. Mindenki szorgoskodott: ki a poharakat, ki a süteményeket rakta tányérokra, az asztalokra, poharakat, üdítőket, ásványvizeket.

Bővebben...

 
További cikkeink...