KépalbumokVideótárTérképekE-mail Kapcsolat, elérhetőségekArchívum Adminisztráció

Településünkön augusztus 1-től betöltésre kerültek az álláshelyek az üres körzeti megbízotti helyekre.

2010. július 30-án rövid ünnepség keretében került sor az új körzeti megbízottakkal való találkozásra, ahol jelen volt Sas Ferenc, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Humán Igazgatási vezetője, Lajmer György r.alezredes, Bűnügyi Osztály vezetője, a jászberényi Rendőrkapitányságról és Dobrosi Péter, a jászapáti Rendőrőrs parancsnoka.

Hajdú László polgármester elmondta, hogy Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete nagy hangsúlyt fektet a közbiztonság megsegítésére. 2008 májusában új, nagyobb épületbe költözhettek a helyi körzeti megbízottak, az elmúlt évben nagyösszeggel támogatta a polgárőrség munkáját, melyből szolgálati gépjárművet vásároltak. Komoly összeggel segítették a Köztestületi Tűzoltóság autóvásárlását is. A mentőállomás dolgozói ez évben a Semmelweis nap alkalomból vehették át az önkormányzat ajándékát, egy GPS-t, mely nagy segítséget nyújt a településeken való eligazodásban. Hajdú László polgármester a kis ünnepség keretében adta át a város ajándékait, - egy laptopot, egy digitális fényképezőgépet, valamint irodabútorokat, - melyet Kovács Viktor rangidős körzeti megbízott vett át. Ezen kívül az önkormányzat a településre érkező új rendőrök számára két szolgálati lakást is biztosított, 1 fő pedig Tarnaszentmiklósról jár át dogozni. Az elmúlt években-évtizedekben nem volt arra példa, hogy a betölthető négy körzeti megbízott helyén valóban négy rendőrt tudtak volna alkalmazni a településen.
Örömteli eseménynek mondható, hogy az álláshelyek betöltésre kerültek. Bízunk abban, hogy településünkön egyre többet találkozhatunk a rendőrség dolgozóival. Munkájukhoz sok sikert kívánunk.

Módosítás: (2010. december 02. csütörtök, 20:30)