KépalbumokVideótárTérképekE-mail Kapcsolat, elérhetőségekArchívum Adminisztráció

Képzeletbeli tarisznyát vettek vállukra bölcsődénk legkisebb lakói szeptember 11-én. Búcsúzásról szólt ez a nap, melynek előzménye egy óvodai látogatás volt.

Búcsúzó bölcsödések„Végzős” bölcsődéseink régóta várták ezt a napot.
Tudták, hogy meg kell válniuk a gondozó néniktől és óvó nénikkel kell új útra indulni. Látogatást tettek az óvodában az elmúlt héten, ahonnan nagy izgalommal tértek vissza. Megnézhették az új ovis csoportszobákat, ismerkedhettek a gyerekkel és óvó nénikkel, játszhattak leendő társaikkal.
Az eltelt bölcsis évek alatt egy kis közösség tagjaként, rengeteg vidám és hasznos élményt szereztek apróságaink. A közös programok, játékok, a mindennapi teendők olyan gazdag élménybatyut jelentett kicsinek és nagynak, mint a gyémánt, ami a szivárvány összes színét magába rejti és csillogtatja.

A bölcsőde minden egyes dolgozója arra törekedett, hogy ez az utolsó nap emlékezetes maradjon, mint az elmúlt időszak. Színpompába öltözött az intézmény épülete. Színes lufik, szalagok mindenütt. Vidám zeneszó és énekhang töltötte be a csoportszobákat. Kicsik és nagyok együtt énekeltek és táncoltak. Ezen a vidám napon az örömöt még tovább fokozta, a szülők által felajánlott sütik, üdítők, csokik, kekszek majszolása. A csöppségek ezeknek a dolgoknak örültek a legjobban. Köszönet a szülőknek érte.

Az önfeledt játéknak, éneklésnek, beszélgetéseknek is eljött a vége. A gyerekek búcsúzóul pompás ajándékokat vehettek át a bölcsőde dolgozóitól. Képzeletbeli tarisznyába labda, csokoládé, és a csoportról készült fénykép került. Óvodába kerülnek. Egy hét múlva már más közösségben, szép környezetben, új felnőttek irányításával tanulnak, tapasztalnak a világról kicsi szívükkel.

Kívánjuk, hogy legyenek boldog, vidám és tettre kész ovisok, akik minden nap újat kapnak és újat adnak.

 

Módosítás: (2010. október 15. péntek, 17:34)