KépalbumokVideótárTérképekE-mail Kapcsolat, elérhetőségekArchívum Adminisztráció

2010-ben három adományt is kapott a Jászkisér mentőállomás.
A Semmelweis napi megemlékezés alkalmával a jászkiséri mentőállomás dolgozóinak munkáját is jutalmazták. Hajdú László polgármester egy GPS Globális Helymeghatározó Rendszer készüléket adott át részünkre, hogy ez által is segítse munkánkat. Navigációs rendszere a legfrissebb Magyarország térképeket tartalmazza, így képes arra, hogy a sürgősségi járművek a lehető leghamarabb a mentési munkálatok helyszínére érkezzenek, hiszen a pontosság a legtöbb esetben életet menthet.

Júliusban Pócs János országgyűlési képviselő úr irodabútorokkal támogatta a mentőállomás felszerelését. Segítségével modernebb és korszerűbb lett irodánk.
Augusztus utolsó napján a helyi Tűzoltóság vezetői egy Canon pixma mp 550-es multifunkciós nyomtató készüléket adományoztak a mentőknek, amely elősegíti a szakszerű, európai normáknak megfelelő minőségű munkavégzést.
Ezúton is köszönjük mindenkinek a SZJA 1%-os felajánlását, mellyel támogatta a Jászkisér Mentőkért Alapítványt. Kérjük, a jövőben is tegye ezt meg. A felajánlott pénzösszegeket a cél szerinti tevékenységünkre használtuk fel.Bízunk benne, hogy a fejlesztéseknek és a támogatásnak köszönhetõen a területünkön élõ emberek sürgősségi betegellátását nagyobb mértékben tudjuk biztosítani.Köszönjük a támogatást!

Pinczi Zsolt
Mentőállomás vezető