KépalbumokVideótárTérképekE-mail Kapcsolat, elérhetőségekArchívum Adminisztráció

Egy játékbabán kapott össze három nő a jászkiséri piacon, a vitatkozó asszonyok leteperték a kiérkező rendőrt is. A rendőr végül meg tudta fékezni az indulatos vitát.

Három nő támadt egy intézkedő rendőrre a jászkiséri piacon, amikor egy veszekedés után rendet akart tenni a vitázó felek között. A jászsági kisváros piacán egy játékbaba miatt alakult ki veszekedés még vasárnap, miután egy vevő az áru minőségét kifogásolva visszakövetelte a pénzét, de az eladó nem adta vissza azt. Emiatt a vásárló szitkozódva nekitámadt az árusnak és társának. Az indulatok megfékezésére hívták ki a rendőrséget.


A kiérkező járőr egyenként meghallgatta a veszekedőket, majd közölte velük, hogy a részletek tisztázására menjenek be a rendőrőrsre. Ekkor a reklamáló asszony, két vele lévő nővel együtt az intézkedő rendőrre támadt, a földre rántották, és a hátát ütlegelték. A rendőrnek rövid időn belül sikerült kiszabadulnia támadói közül, "intézkedett és rendet teremtett" - írja az MTI a helyi ügyészség beszámolójára hivatkozva.

A szabadlábon védekező három támadó ellen csoportos garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak bűncselekménye miatt indítottak eljárást.


(forrás: [origo])

Módosítás: (2010. november 25. csütörtök, 08:56)