KépalbumokVideótárTérképekE-mail Kapcsolat, elérhetőségekArchívum Adminisztráció

 

2010. december 18-án került megrendezésre a települési karácsonyi rendezvénye.
Karácsonyi tömeg a rendezvényenAz időjárás is kegyes volt hozzánk, hiszen gyönyörű, havas tájat varázsolt nekünk a rendezvényhez, sőt egész nap nagy pelyhekben hullt a hó mindenki örömére. A Városháza előtti parkolóban 14 órakor Hajdú László polgármester ünnepi köszöntőjével kezdődött a program, majd a Csete Balázs Általános Iskola alsó tagozatos osztályai adták elő műsoraikat. Mindeközben a JÁTI dolgozói által felállított sátorban helyi kézművesek termékeit vásárolhatták meg az érdeklődők.

Forró teát, forralt bort, zsíros kenyeret, szaloncukrot, sült tököt és sült gesztenyét kóstolhattak a nézelődők egész nap. A hangosbemondóból karácsonyi dallamok hangzottak fel, nagy volt a sürgés-forgás.


Karácsonyi hangversenyA rendezvény a Művelődés Házában folytatódott, ahol a Pedagógus Női Kar hagyományos karácsonyi hangversenyét hallgathatták meg az érdeklődők. Gyönyörű magyar és külföldi karácsonyi dalokat énekeltek és a kórus apró gyermekei is színesítették saját előadásukkal a műsort.
A hangverseny végén mindenki felkerekedett és ismét a városháza előtti parkolóban folytatódott a program közös énekléssel a feldíszített karácsonyfa előtt. Majd a Cosombolis zenekar szórakoztatta a fiatalabb és idősebb közönséget, akik fergeteges hangulatot varázsoltak az est hátralévő részébe.
Köszönjük  mindenkinek, aki hozzájárult a rendezvény lebonyolításához, különös kép az alábbi cégeknek,  vállalkozóknak:
Gubiczné dr. Csejtei Erzsébetnek
Tóth Zsigmond és feleségének-
Papp Sándor vállalkozónak
Mélyépbau-2006 Kft-nek
Krizsai Pékségnek Krizsai István és felesége
Stoszek Istvánnénak és munkatársainak
Balog Ferencnének
Molnár László pékségének
Természetjáró Gyermekek Egyesületének
Művelődés Háza dolgozóinak
JÁTI dolgozóinak

Polgármesteri Hivatal dolgozóinak és nem utolsó sorban a helyi kézműveseknek:
Szűcs Zsuzsannának, Tajtiné Orosz Juditnak és családjának és a nyugdíjasklub tagjainak.

Módosítás: (2011. április 11. hétfő, 07:59)