KépalbumokVideótárTérképekE-mail Kapcsolat, elérhetőségekArchívum Adminisztráció

Civil szervezetek hírei
Jászkiséri hírek
Intézmények hírei
Mások írták Jászkisérről

Ma délelőtt robbantással kénytelenek eltávolítani a belvíz útjából egy csatornában felhalmozódott törmeléket, beton é csődarabokat. Így ismét teljes kapacitással szállíthatja a belvizet a Jászkisér, Jászapáti és Jászszentandrás települések környékéről az a csatorna, mely a Tiszába vezet.

Az átlagos csapadékmennyiség több mint kétszerese hullott Magyarországon a tavalyi évben. A vízgyűjtőkre esett rendkívüli mennyiség feltöltötte az ország sík területeit - olvasható a Vidékfejlesztési Minisztérium közleményében.

Módosítás: (2011. január 19. szerda, 20:19)

Bővebben...

 

Hasonlóan minden év decemberben a mozgáskorlátozottak csoportja megtartja  az év végi ünnepségét, ami most december 7-én kedden volt.
Az ünnepség délelőtt 11-órakor kezdődőt a meghívott vendégek köszöntésével, elfogadta a meghívást az Önkormányzat részéről Kiss Lajos alpolgármester, a Szolnoki Megyei Egyesülettől Simon Jánosné Mártika képviselte jelenlétével a rendezvényünket. Meghívást kapott a jászjákóhalmi Egyesület csoport vezetője Csányi Sándorné, az Egyetértés nyugdíjasklub vezetője Kiss Jánosné és körünkben üdvözöltük Dr. Katona Rózsa háziorvost is.

Bővebben...

 

Az Egyetértés Nyugdíjas Klub december 4.-én tartotta évzáró rendezvényét, melyre a jászszentandrási Gyöngy Nyugdíjas Klub tagjait hívta meg, akik 20-an érkeztek.
Részt vett a rendezvényen: a Nyugdíjasok „Életet az Éveknek” Országos Szövetség megyei elnöke Gombás Gáborné, a JNSZ Megyei Nyugdíjasok Kulturális és Érdekképviseleti Egyesület elnöke Demény Istvánné, városunk Polgármestere Hajdú László és felesége, valamint a Gubicz házaspár. Köszöntésük után a klub 2010 évben elvégzett munkája került ismertetésre, majd a klub népdalköre két dalt játszott el és egy dalcsokrot énekelt.

Módosítás: (2011. április 11. hétfő, 07:59)

Bővebben...

 

Az idei évben 21. alkalommal került megrendezésre az „Apáról-fiúra” Népi gyermekjátékok közösségi bemutatója 2010. december 11-én a Művelődés Házában.
Lukácsi György alpolgármester mondott köszöntőt, majd Pócs János országgyűlési képviselő nyitotta meg a rendezvényt. Szakálné Torma Eszter volt a műsorvezető, aki kezdetektől fogva közreműködik a rendezvényen.

Módosítás: (2011. április 11. hétfő, 08:00)

Bővebben...

 

Különleges élményben lehetett része azoknak, akik 2011. október 17-én meghallgatták Woth Imre, a Magyar Koronaőrök Egyesületének elnöke előadását a Művelődés Házában.

Bővebben...