KépalbumokVideótárTérképekE-mail Kapcsolat, elérhetőségekArchívum Adminisztráció

Civil szervezetek hírei
Jászkiséri hírek
Intézmények hírei
Mások írták Jászkisérről

2011. október  10-én emlékeztünk az  Aradi vértanúkra, a Művelődés Házában.

Borbás Ferenc és Novák JózsefAz ünnepséget Balogh György művelődési ház igazgató kezdte meg Novák József, marosvásárhelyi képzőművész kiállításának megnyitójával.

Bővebben...

 

A hosszúra nyúlt nyári szünet után 2011. október 6-án 18 órai kezdettel tartották meg a Civil Kerekasztal aktuális ülését. A találkozón a Csete Balázs Honismereti Egyesület, a Külkapcsolatok Baráti Egyesülete, a Diáksport Egyesület,

Bővebben...

 

Egy év kihagyás után ebben az évben újra megadatott két szerencsés tanulónak, hogy egy hónapot eltöltve Svájcban nyelvtudásuk fejlesztése mellett megismerjék az országot.
Az áprilisi válogató alapján idén ránk került a sor, és  augusztus 4-én már vendéglátó családjainknál tölthettük az első éjszakát.

Bővebben...

 

Természetjárók Gyermek Egyesülete 52. bercel-ordaspusztai tábora Ordaspuszta egy fellelhető mennyország Magyarországon. A Cserhátban Bercel településtől 6 km-re a lankák között található egy régi iskolaépület.

Módosítás: (2011. szeptember 13. kedd, 09:23)

Bővebben...

 

Köszönetünket fejezzük ki azoknak, akik a venezuelai csoport vendéglátásában segítettek, a két büfének, Holló Zoltánnak, Krizsai Sándornak, a Polgárőrségnek, a Rendőrségnek, és a Művelődés Házának. Az összes fellépő köszöni a két helyszínen megjelent közönség figyelmét, és elismerő tapsát.

Bővebben...

 
További cikkeink...